Orrekulla Industrigata 55

Lager, 736m² , Kärra-Rödbo
Med ett strategiskt läge nära E6:an kan vi nu erbjuda en praktisk lagerlokal om ca 736kvm. Lokalen är en nyproducerad tillbyggnad på en befintlig fastighet och möjlighet finns till att få personalutrymme/kontor inom angiven yta. Lagret har en takhöjd på mellan 5,5-6,3m och stora markportar i vardera ände av lokalen, med måtten: H:4,3m B:4,5m, vilket ger möjlighet till genomkörning med lastbil. Till fastigheten finns en stor inhägnad gårdsyta/uppställningsyta och området ligger strategiskt, med mycket nära access till på-/avfart till E6:an.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

736m²

Omgivning

Kärra-Rödbo omfattar, precis som det låter, primärområdena Kärra och Rödbo i norra udden av Hisingen. Området har en bra strategisk placering utmed två av stadens huvudtrafikleder, Göta Älv och E6. Området präglas, på grund av det goda läget, framförallt av verksamheter som ser fördel i goda kommunikationer, t.ex. transport-, logistik- och industriföretag.

Kommunikationer

I området finns närhet till kollektivtrafik. Både expressbussar och bussar trafikerar området och passerar bland annat Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrala Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen