Orrekulla Industrigata 13-15

Kontor/Lager, 1680m² , Kärra-Rödbo
Attraktiv kombilokal om 1680kvm i Hisings Kärra. Lokalens yta fördelas på fina kontorslokaler samt ett stort höglager. Höglager ca 1300kvm. Kontor ca 350kvm. 3 portar med lastbrygga. Närhet till Bäckebol och god logistisk anslutning till E6 norr och söder. Promenadavstånd till busshållplats Kärramotet där linje 40 och 311 passerar. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1680m²

Omgivning

Kärra-Rödbo omfattar i norra udden av Hisingen, området har en bra strategisk placering utmed två av stadens huvudtrafikleder, Göta Älv och E6. Området präglas, på grund av det goda läget, framförallt av verksamheter som ser fördel i goda kommunikationer, t.ex. transport-, logistik- och industriföretag. I området finns närhet till kollektivtrafik. Både expressbussar och bussar trafikerar området och passerar bland annat Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrala Göteborg.

Kommunikationer

Buss X2 går till Kärraporten Läge B där det sedan är ca 800m till fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen