Olskroksgatan 30

Kontor, 1060m² , Olskroken
Utbildning/kontorslokaler i två plan med mycket bra läge utmed E20. Lokalen kan med fördel användas för utbildning eller anpassas för behov. God tillgänglighet med bara några minuter från Olskrokstorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Närhet till centrum och centralstationen, restauranger och cafeér i närheten samt all annan tänkbar service. Bra skyltläge mot E20. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1060m²

Omgivning

Olskroken, en modern stadsdel strax öster om centrala Göteborg, är ett område med närhet till såväl pulserande stadsliv som till grönskande natur. Ett stenkast bort finns både centrum med ett brett utbud av allt önskvärt och de gröna naturområdena Skatås och Delsjön. Näringslivet i området präglas framför allt av verksamheter inom kontor samt handel, och längsmed Redbergsvägens båda sidor finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Olskroken har ett strategiskt bra läge med goda allmänna kommunikationer. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer och vidare anses Olskroken vara en av de viktigaste knutpunkterna i det västsvenska järnvägssystemet. Direkt närhet till E6 och E20 vilket gör det enkelt för den bilburna.

Kommunikationer

En liten promenad bort finns goda kommunala kommunikationer med både buss och spårvagn. Den direkta närheten till E20 gör även att du lätt tar dig till och från fastigheten med bil.

Service

I närområdet ligger Hotell Tidbloms med tillhörande restaurang och en liten promenad bort ligger Olskrokstorget med all tänkbar service såsom matbutik, caféer, restauranger, apotek mm.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen