Olof Asklunds gata 8

Kontor, 1500m² , Högsbo-Sisjön
Här finns en ljus och fin kontorslokal om 1500 kvm i ett centralt läge utanför Göteborgs vägtullar på våning 2 samt 3. Det finns en välkomnande lounge samt en interntrappa i den öppna ljusgården som binder samman de två våningsplanen. Lokalen erbjuder flera mindre lounger och öppna ytor som uppmuntrar till möten och samverkan som blandas med mindre arbetsrum och mötesrum när det behövs för att fokusera på arbetet. Lokalen gå att anpassas och behövs ytterligare plats finns våning 4 ledig om 750 kvm. Det är enkelt att ta sig till lokalen med cykel, bil samt med linjetrafiken. Området har gott om parkering.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1500m²

Lokalnummer

Olof Asklunds gata 8

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Olof Asklunds gata med flera busslinjer. Dag Hammarskjöldsleden i nära anslutning via Marconi-motet, som ansluter till Söderleden och RV 158. Vid Marklandsgatan finns även en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och stombussar.

Service

I närområdet finns köpcentrat 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor representerade, liksom bank och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen