Olof Asklunds gata 8

Kontor, 750m² , Högsbo-Sisjön
Rymlig och ljus kontorslokal i populära Högsbo. Här sitter man strategiskt med närhet till stan men utanför vägtullarna. Det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken samt smidigt att ta sig till fastigheten med cykel. Lokalen ligger på våning fyra och har härlig utsikt ut över omgivningarna. Fastigheten har en ljusgård i mitten och lokalen är uppbyggd runt den vilket genererar ett härligt ljusinsläpp in i fastigheten. Planlösningen är idag fördelad på flera öppna ytor och kontorsrum i olika storlekar. Det finns även möjlighet till att anpassa lokalen till kommande hyresgästs verksamhet. I närheten finns det härliga naturområdet Änggårdsbergen, perfekt ifall man vill ta en promenad eller löprunda på lunchrasten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

750m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Olof Asklunds gata med flera busslinjer. Dag Hammarskjöldsleden i nära anslutning via Marconi-motet, som ansluter till Söderleden och RV 158. Vid Marklandsgatan finns även en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och stombussar.

Service

I närområdet finns köpcentrat 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor representerade, liksom bank och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen