Olof Asklunds gata 14

Kontor, 250m² , Högsbo-Sisjön
En fin kontorslokal som har en rumsindelad planlösning. Lokalen har flera glasväggar och glasdörrar som gör att lokalen upplevs som ljus och rymlig. Det finns två större rum som kan användas som antingen mötesrum eller arbetsrum för 4-6 personer. I mitten av lokalen finns ett fint pentry med en generös öppen yta. Lokalen har bra förrådsutrymmen. Det finns även möjlighet att anpassa lokalen till viss del för nästa hyresgäst. I direkt anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

250m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Olof Asklunds gata med flera busslinjer. Dag Hammarskjöldsleden i nära anslutning via Marconi-motet, som ansluter till Söderleden och RV 158. Vid Marklandsgatan finns även en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och stombussar.

Service

I närområdet finns köpcentrat 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor representerade, liksom bank och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen