Olof Asklunds Gata 1

Kontor/Lager, 701m² , Högsbo-Sisjön
Lagret har två portar i markplan, varav den ena leder till höglagerdelen som är på ca 173 m², takhöjd ca 5,8 m och den andra går till låglagerdelen som är på ca 120 m², takhöjd ca 3 m, ovanför finns ett entresol som tål last upp till 500 kg/m². Portarnas mått är bredd 3,55, höjd 3,9 m. Bärighet på golvet i lagerdelen uppgår till 1 000 kg/m². Vid entrén möts man av en stor öppen yta som med fördel kan nyttjas som showroom eller kontorsplatser, här finns också ett kontorsrum samt två WC. En trappa upp finns ett välutrustat modernt pentry och en stor härlig pausyta, här finns också två kontorsrum, konferensrum för 8-10 personer samt två WC, varav det ena med omklädning och dusch. Härifrån når man även entresol planet som är sammanbundet med lagret och nås via interntrappa. Lokalen har ett mycket bra läge i Högsbo med gott om fönster som ger ett fint ljusinsläpp och behaglig arbetsro. Goda kommunikationer till området och bra parkeringsmöjligheter finns. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

701m²

Lokalnummer

Olof Asklunds Gata 1

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt område med stark tillväxt i södra Göteborg. Området har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats, J A Wettergrens gata, ligger ca 50 meter bort, tar dig till Marklandsgatan på ca 10 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

Service

Det finns idag flertalet lunchrestauranger i området, närheten till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421 ger möjlighet till god service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen