Olof Asklunds Gata 1

Kontor, 851m² , Högsbo-Sisjön
Trevliga och ljusa kontorsytor om ca 600-1451 m². Ytorna går att hyra var för sig eller tillsammans och är fördelat på ca 851 m² (plan 1) och ca 600 m² (plan 2 ). Idag är lokalerna mestadels rumsindelade med flertalet cellkontor, ett antal konferensrum, pentry, förrådsytor och WC. Det finns möjligheter att modernisera och anpassa planlösningen efter behov. Entrén till kontorsbyggnaden går via en härlig ljusgård som sträcker sig genom hela fastighetens höjd, kontorsytorna är belägna i anslutning till denna och nås via hiss. Lokalen har ett mycket bra läge i Högsbo med gott om fönster som ger ett fint ljusinsläpp och behaglig arbetsro. Goda kommunikationer till området och bra parkeringsmöjligheter finns. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

851m²

Lokalnummer

Olof Asklunds Gata 1

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt område med stark tillväxt i södra Göteborg. Området har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats, J A Wettergrens gata, ligger ca 50 meter bort, tar dig till Marklandsgatan på ca 10 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

Service

Det finns idag flertalet lunchrestauranger i området, närheten till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421 ger möjlighet till god service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen