Olof Asklunds Gata 1

Kontor, 600m² , Högsbo-Sisjön
Ett helt våningsplan i huvudsak innehållande rum i varierande storlek. Möjlighet att anpassa efter behov. Ytan är i nuläget fördelad på en rumsindelad planlösning och går att dela i mindre enheter vid behov. Placeringen på Olof Asklunds Gata i Frölunda erbjuder närhet till flertalet lunchrestauranger. Mycket goda allmänna kommunikationer med närhet till knutpunkterna Marklandsgatan och Frölunda Torg. Promenadavstånd till hållplats J A Wettergrens Gata som trafikeras av linje 82 samt hållplats Synhållsgatan där linje 84, 95 och 185 passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

600m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Kommunikationer

Buss finns i direkt anslutning till fastigheten. Närhet ut på trafiklederna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen