Olof Asklunds Gata 1

Kontor, 600m² , Högsbo-Sisjön
Ett helt våningsplan, i dagsläget är ytan rumsindelad med kontorsrum i varierande storlekar samt ett antal konferensrum, pentry, förrådsytor och WC. Möjlighet att anpassa efter behov. Ytan är i nuläget fördelad på en rumsindelad planlösning och går att dela i mindre enheter vid behov. Mycket fönster ger gott om ljusinsläpp och behaglig arbetsro. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

600m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats (Olof Asklundsgatan) ligger ca 150 meter bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

Service

Det finns idag flertalet lunchrestauranger i området, närheten till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421 ger möjlighet till god service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen