Odinsgatan 13

Kontor, 630m² , Centrum
Här kommer allt vara helt nytt! För inspiration har vi dock tagit fram en tanke, mötes/konferensrum, samtalsrum och mindre mötesrum för ex teams i ljudisolerade "poddar". Även kreativa ytor där man lätt kan ta spontanmöten. Vid entrén har vi föreslagit en work-lounge, här skulle man kunna ta kortare möten med både besökare och personal. Vi ritar såklart in er efter era önskemål i slutändan. Stort pentry för personalen som med fördel också kan användas vid gemensamma dragningar när alla är samlade. Lokalen passar såväl dem som önskar sitta rumsindelat som öppen planlösning, även såklart en kombination av de båda. Gott om service överallt, stort urval av lunchrestauranger och mycket goda kommunikationer. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

630m²

Lokalnummer

Odinsgatan 13

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer direkt utanför dörren och med Drottningtorget/Centralstationen inpå knuten. Centralstaionen ligger bara någon minut bort.

Service

Med detta centrala läge har man närhet till både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen