Odinsgatan 13

Kontor, 496m² , Centrum
En häftig kontorslokal i markplan med högt i tak. Här sitter man strategiskt mitt i stan med bara 300 meter till Centralstationen och all tänkbar service utanför dörren. Lokalen har stora fönsterpartier som ger lokalen ett fint ljusinsläpp. Här finns möjlighet att få lokalen anpassad efter just era önskemål. Lokalen passar såväl en renodlad kontorsverksamhet som shoowroom eller varför inte kombinera?

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

496m²

Omgivning

Stampens stadsdelsgräns är historiskt sett naturlig, såsom ett vattenomflutet område med vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och vassen mot Göta älv i norr. Stadsdelen har tät kvartersbebyggelse med kontor och bostäder intill huvudgatorna Odinsgatan-Friggagatan. Genom området rinner Mölndalsån, med Stampen väster- och Norra Gårda öster om ån. Odinsgatan är en gata i stadsdelen Stampen i Göteborg som löper parallellt med järnvägen in till Göteborgs Centralstation mellan Odinsplatsen och Polhemsplatsen.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer direkt utanför dörren och med Drottningtorget/Centralstationen inpå knuten. Centralstaionen ligger bara någon minut bort.

Service

Med detta centrala läge har man närhet till både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen