Odinsgatan 13

Kontor, 496m² , Centrum
En häftig kontorslokal i markplan med högt i tak. Här sitter man strategiskt mitt i stan med bara 300 meter till Centralstationen och all tänkbar service utanför dörren. Lokalen har stora fönsterpartier som ger lokalen ett fint ljusinsläpp. Här finns möjlighet att få lokalen anpassad efter just era önskemål. Lokalen passar såväl en renodlad kontorsverksamhet som shoowroom eller varför inte kombinera? Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

496m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer direkt utanför dörren och med Drottningtorget/Centralstationen inpå knuten. Centralstaionen ligger bara någon minut bort.

Service

Med detta centrala läge har man närhet till både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen