Odinsgatan 13

Kontor, 534m² , Centrum
Modern lokal med mycket ljusinsläpp via stora fönster som vetter åt flera håll. Lokalen är luftig och fräsch. I dagsläget har lokalen en blandad planlösning med pausrum, konferensrum och toaletter. Området kring lokalen är under stor förändring. Med endast 300m2 till centralstationen och parkeringsgarage under huset har många moderna företag insett guldläget och valt att flytta hit. Odinsgatan är på gång att göras om till en trevlig allé, vilket gör den här fastigheten attraktiv och perfekt för ett företag som vill sitta centralt och lättillgängligt. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

534m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer direkt utanför dörren och med Drottningtorget/Centralstationen inpå knuten. Centralstaionen ligger bara någon minut bort.

Service

Med detta centrala läge har man närhet till både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen