Odinsgatan 10 Barnhusgatan 1

Kontor, 257m² , Centrum
Nu kan vi erbjuda ett modernt kontor på 257 kvm högst upp i huset på sjätte våningen och med en härlig takterrass som sträcker sig runt hela lokalen. Här kan era anställda njuta av sin lunch under soliga dagar. Lokalen har en välkomnande entré, och en rumsindelad planlösning med plats för 12-14 arbetsplatser. Här finns också ett trevligt pentry med pausrum samt två toaletter.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

257m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Fastigheten ligger granne med GP-huset, nära till Centralstationen och Polhemsplatsen. Bästa läge för både kollektivtrafik och bil Genom området rinner Mölndalsån, med Stampen väster- och Norra Gårda öster om ån.

Kommunikationer

Gångavstånd till Drottningtorget där de flesta spårvagnslinjer trafikerar. Linje 1, 3 och 8 trafikerar gatan utanför fastigheten samt buss nr 17

Service

I fastigheten finns tillgång till matvaruaffär, hotell, restaurang, träningscenter och bowling. Biluthyrning och diverse butiker finns i närområdet. Gångavstånd det Göteborgs största affärscentra Nordstan och centrums shoppingstråk.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen