Nya Tingstadsgatan 1

Kontor, 610m² , Hisings Backa
Trevligt kontor, idag rumsindelat med möjlighet att göra vissa ytor till öppet landskap. Lokalen är belägen på våning 2 med hiss. Lokalen består idag av enskilda kontor i varierande storlekar, konferensrum, ett par mindre grupprum, 3 WC samt pentry med ett rejält intilliggande lunchrum. Lokalen går att dela till 2 ytor. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

610m²

Lokalnummer

Nya Tingstadsgatan 1

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Nära Tingstadstunneln och påfart till E6an, 5 min till stan med bil.

Service

Populär lunchrestaurang i huset.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen