Norra Hamngatan 22

Kontor, 3841m² , Centrum
Nu finns en unik möjlighet att hyra ett helt eget kontorshus precis vid Brunnsparken. Husets kontorslokaler är totalt ca 4 400kvm, fördelade över 5 våningsplan med entré en trappa upp. Huset har fin utsikt över Brunnsparken och tillgång till gemensam innergård med boulebana. Till lokalerna har man egen entré på Norra Hamngatan 22. Oslagbart läge med närhet till allt. En knutpunkt för bussar och spårvagnar samt gångavstånd till centralstationen. Här sitter man mitt i city med Göteborgs största service- och handelsutbud och många restauranger. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

3841m²

Lokalnummer

Norra Hamngatan 22

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Närhet till kollektivtrafik såväl som Centralstationen.

Service

Närhet till all tänkbar service; restauranger, butiker och friskvård.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen