Norra Hamngatan 18

Kontor, 278m² , Centrum
På Norra Hamngatan 18 finns nu en ljus och fin kontorslokal om 278 kvm ledig. Här sitter man centralt i Göteborg med närhet till all tänkbar service. Kontorslokalen har en smart planlösning med ett öppet kontorslandskap, tre kontorsrum alternativt mötesrum och ett nyrenoverat pentry med pausyta. Ljusinsläpp finns från två håll och man har en fin utsikt ut över Brunnsparken och kanalen. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

278m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Med bara ett par minuters promenad är du vid centralstationen. Precis utanför fastigheten går både spårvagnar och bussar.

Service

Här sitter du mitt i stan med närhet till all tänkbar service. Mysiga caféer och fina resturanger hittar man precis utanför.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen