Norra Allégatan 8

Kontor, 197m² , Linnéstaden
Här finner ni en fräsch och ljus kontorslokal högst upp i huset. Lokalen har en mestadels öppen planlösning med nivåskillnad. Stora, ljusa ytor med plats för upp till ett 15-tal arbetsplatser. En halvöppen vägg delar av ytan, men släpper igenom ljuset från takfönsterna och ger en rymlig känsla. Lokalen har fönster mot innergården och takfönster mot Allégatan. Ett stort konferensrum, samt ett mindre grupprum med glasväggar. Kontorslokalen har även 2 fräscha toaletter, dusch och förråd. Här sitter ni med utmärkta kommunikationer och närhet till både restauranger, caféer, butiker och trevliga stadsmiljöer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

197m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. Området runt Järntorget har blivit en av stadens populäraste mötesplatser och är ett nav för kultur, restauranger och nattliv. Från Järntorget sträcker sig Linnégatan och Långgatorna med restauranger, kaféer, barer och småskaliga butiker. Här finns även närhet till mysiga Haga och statsparken Slottsskogen och Botaniska Trädgården. Det här är ett strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen.

Kommunikationer

Järntorget är ett av stadens större knytpunkter för kollektivtrafiken i västra delen av staden.

Service

All tänkbar service i direkt närhet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen