Norra Allégatan 5

Kontor, 270m² , Linnéstaden
Fantastisk lokal om 270 kvm med bästa läge precis intill Järntorget som är en knytpunkt för kollektivtrafik, mängder av restauranger och all tänkbar service inom gångavstånd.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

270m²

Omgivning

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger.

Kommunikationer

Fastighet är strategiskt placerad och närmaste spårvagns/busshållplats Järntorget ligger bara 3 minuter ifrån fastigheten och trafikeras av flera buss och spårvagnslinjer, här tar man sig smidigt vidare i alla väderstreck.

Service

Här finns trevliga restauranger och butiker på gångavstånd. Göteborgs omtalade långgator erbjuder charmiga restauranger, kulturliv och butiker. Det är heller inte långt till Linnégatans sprudlande folkliv.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen