Norra Ågatan 38

Kontor, 469m² , Lackarebäcks industriområde
Ljus och yteffektiv kontorslokal om 469 kvm med bra läge i Mölndal. Lokalens yta fördelas på öppna ytor för kontorslandskap, ett konferensrum, tre WC samt ett ljus och trevligt pausrum med tillhörnade pentry. Fastigheten ligger strategiskt belägen intill E6 med ett ypperligt skyltläge. För den bilburne finns direkt närhet till Lackarebäcksmotet och stora leder. Gångasvstånd till hållplatsen Lackarebäck där såväl spårvagnar som bussar passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

469m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Mycket god kollektivförbindelse med spårvagnslinje 4, buss 761 och Orange Express till hållplats Lackarebäck.

Service

Ett par hållplatser bort ligger Mölndals C. med all önskvärd service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen