Norra Ågatan 32

Butik, 97m² , Lackarebäcks industriområde
En flexibel butikslokal om 97 kvm i Mölndal med stora skyltfönster och besöksparkering precis utanför entrén. Lokalen är flexibel och det finns möjlighet för kommande hyresgäst att påverka både planlösning och materialval. Fastighetens läge är optimalt med närhet till både Göteborg och Mölndal centrum.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

97m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med närhet till de stora lederna samt promenadavstånd till spårvagnshållplats för linje 2 och 4.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen