Nordstadstorget 6

Kontor, 810m² , Centrum
Ljus kontorslokal med entré från Nordstadstorget 6 mitt i Nordstans puls. Lokalen är idag helt utriven och ska byggas upp på nytt, vilket ger kommande hyresgäst möjlighet att påverka såväl planlösning som ytskikt. Kontorsentrén är representativ och fastighetens flexibilitet gör det lätt att anpassa lokalen till verksamhetens behov. Den grönskande innergården är en tillgång för alla hyresgäster i fastigheten. Här sitter ni med direkt närhet till alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

810m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Hållplats: Brunnsparken/Nordstan

Service

Nordstans Affärscentra

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen