Nils Ericsonsgatan 17

Kontor, 1200m² , Centrum
Här och nu har vi nöjet att erbjuda ett av de mest centrala och mest flexibla kontorslägena Göteborg City kan uppbringa. Läget är precis mittemot Centralen och Nils Ericsonsterminalen, med Drottningtorget på bara några minuters promenad. I direkt anslutning (speciellt om man väljer entrén från Spannmålsgatan 19) till fastigheten ligger hela Nordstans och Femmans gigantiska affärs- och serviceutbud. Lokalen har en blandad planlösning, med rum i olika storlekar, blandat med öppna ytor och med både mindre och större mötes-/konferensrum. Allt för att passa ett stort antal olika företags behov och önskemål. På Nils Ericssonsgatan 17 finns nu en nästan unik möjlighet för det företag som söker ett kontor med hög teknisk standard och/eller flexibel storlek/bindningstid. Från ca 900-1.200 m2 och med bindningstid från bara 18 månader och uppåt. Som lokalmäklare kan vi hjälpa er att få till en optimal lokallösning med bästa möjliga hyresvillkor och sköter kontakterna mellan er, nuvarande hyresgäst och fastighetsägaren. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 så berättar vi mer och/eller för att boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1200m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Området Nordstaden är den centralaste delen av Göteborg. Förutom det populära köpcentrumet Nordstan finns här även ett av Sveriges ledande affärscentrum med många attraktiva kontorslokaler. Här sitter man i hjärtat av Göteborg med nära till allt; kommunikationer, shopping, restauranger, caféer och all typ av service.

Kommunikationer

Mycket god kollektivtrafik i området kring Nordstan och Brunnsparken. Centralstationen ligger ett par minuters promenad från fastigheten, erbjuder buss- och tågavgångar som för dig vidare mot alla väderstreck.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen