Nellickevägen 20

Kontor, 245m² , Almedal
Välkommen till detta otroligt inbjudande kontor med fönster i alla väderstreck. Det är svårt att få bättre ljusinsläpp än detta. Öppen planlösning med fin konferensmöjlighet i mitten av lokalen. Till lokalen hör en privat terrass om 243kvm med utsikt över bland annat Liseberg och kommande Volvo museum, perfekt för After Work eller en kaffe i eftermiddagssolen. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

245m²

Lokalnummer

Nellickevägen 20

Omgivning

Almedal, placerat mitt i Mölndalsåns dalgång, ett område rikt på själ och charm. Omringat av vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet. Här finner man i dagsläget många kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion samt inredning i de ny moderna kontoren i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Tack vare sitt goda läge är det enkelt att ta sig med både cykel, bil och kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. Nära centrala Göteborg samt ett stenkast från korsvägen. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation.

Service

I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen