Nellickevägen 20

Kontor, 407m² , Gårda
Nyproducerad och toppmodern kontorslokal om 407 kvm ett stenkast från centrala Göteborg. Lokalens yta fördelas på öppna ytor, konferensrum och ett trevligt pentry/pausområde. Vidare är lokalen flexibel och präglas även av en stark miljöprofil. I området finns såväl lunchrestauranger som grönskande grönområden. Direkt närhet till all tänkbar service i form av daglighandel, gym, osv. Promenadavstånd till hållplatsen Almedal där såväl spårvagnslinjer som busslinjer trafikeras.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

407m²

Omgivning

Södra Gårda, ett av Göteborgs äldre industriområden, ingår numera i primärområdet Heden och erbjuder en central men ändå lugn miljö. Områdets bra strategiska placering ger närhet till bland annat rörelse och knutpunkter via Heden, Korsvägen och Avenyn. Tack vare det goda läget kan Södra Gårda även erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen Almedal ligger nära och tar dig på bara några minuter till Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen i området eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen. Det finns också goda lastmöjligheter med lastkajer ut mot Nellickevägen.

Service

I närområdet finns ett brett utbud av service, bland annat trevliga restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn som är Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen