Nellickevägen 20-22

Kontor, 865m² , Almedal
Här finns möjlighet till ett fantastiskt kontor som bjuder på 360 graders utsikt över Göteborg. Lokalen, som ligger högst upp i A-huset, har fina och moderna ytskikt och bra ljusinsläpp. Ytan har en mestadels öppen planlösning, mötes- och konferensrum samt en stor köksdel. Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Hit är det enkelt att ta sig med både cykel, bil och kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. Nära centrala Göteborg samt ett stenkast från Korsvägen. I närområdet finns gott om restauranger, mataffär, apotek och gym. Receptionen i A-huset erbjuder även en mängd olika servicetjänster som tex. kemtvätt, kontorsstädning, event mm.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

865m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Almedal, placerat mitt i Mölndalsåns dalgång, ett område rikt på själ och charm. Omringat av vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet. Här finner man i dagsläget många kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion samt inredning i de ny moderna kontoren i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Tack vare sitt goda läge är det enkelt att ta sig med både cykel, bil och kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. Nära centrala Göteborg samt ett stenkast från korsvägen. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation.

Service

I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen