Mölndalsvägen 93

Kontor, 520m² , Krokslätt
Nu finns en fin kontorslokal om 520 kvm till uthyrning i Mölndal. Planlösningen är fördelad på en blandning av kontorsrum i varierande storlek, öppna landskap och mötesrum. Lokalen passar bra för ett företag med ca 30 anställda och vill ha närhet till det mesta för ett bra pris. Lokalen är modern och ljus med fina materialval.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

520m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Läget är centralt då det är enkelt att ta sig hit både med cykel, kollektivtrafik och bil. Det är mycket goda kommunikationsmöjligheter med buss och spårvagn.

Service

Här finns lunchrestauranger på gångavstånd samt direkt närhet till ICA Max.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen