Mölndalsvägen 93

Kontor, 520m² , Almedal
Nu finn en fin kontorslokal om 520 kvm till uthyrning i Mölndal. Planlösningen är fördelad på en blandning av kontorsrum i varierande storlek, öppna landskap och mötesrum. Lokalen passar bra för ett företag med ca 30 anställda och vill ha närhet till det mesta för ett bra pris. Lokalen är modern och ljus med fina materialval.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

520m²

Omgivning

Almedal, som är ett område med gamla industrianor, ligger i stadsdelen Krokslätt, strax söder om centrala Göteborg. Här finns moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Närhet till både Korsvägen, med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk, såväl som till kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Läget är centralt då det är enkelt att ta sig hit både med cykel, kollektivtrafik och bil. Det är mycket goda kommunikationsmöjligheter med buss och spårvagn.

Service

Här finns lunchrestauranger på gångavstånd samt direkt närhet till ICA Max.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen