Mölndalsvägen 40

Butik, 238m² , Almedal
Vid entrén till det populära fabriksområdet Almedals Fabriker ligger denna butikslokal. Lokalen har en öppen planlösning med många fönster ut mot Mölndalsvägen som trafikeras av såväl gångare som cyklister. Lokaler lämpar sig för butiks- och showroomverksamhet. Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik, bil och cykel. Två spårvagnshållplatser bort ligger Korsvägen med Liseberg. Det finns även goda parkeringsmöjligheter i området och ett flertal lunchrestauranger finns inom gångavstånd.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

238m²

Omgivning

Almedal, placerat mitt i Mölndalsåns dalgång, ett område rikt på själ och charm. Omringat av vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet. Här finner man i dagsläget många kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion samt inredning i de ny moderna kontoren i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Tack vare sitt goda läge är det enkelt att ta sig med både cykel, bil och kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. Nära centrala Göteborg samt ett stenkast från korsvägen. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Närhet till leder samt goda förbindelser med kollektivtrafik som spårvagn och buss.

Service

Ett flertal servicebutiker, mataffärer, lunchrestauranger och gym m.m. finns utmed Mölndalsvägen.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen