Mölndalsvägen 30B

Kontor, 350m² , Almedal
Välkommen till Mölndalsvägen 30 b och 350 välplanerade kvadratmeter på entréplan. Utöver ett stort öppet kontorslandskap med ett 20-tal arbetsplatser finns kontorsrum, mötesrum och lounge med kök. Den stora ljusa entrén ligger i direkt anslutning till en av husets två ljusgårdar. Läget kan knappats bli bättre med World of Volvo som närmsta granne och endast en kort promenad till Korsvägen. I fastigheten har du tillgång till gott om parkering, nyrenoverat omklädningsrum, lunchrestaurang och mötesplatser i form av husets två spektakulära ljusgårdar. Här på Mölndalsvägen skapar vi kontor som gör det lätt för dig och dina medarbetare att trivas! I anslutning till lunchrestaurangen i huset finns en gemensam konferensanläggning med två toppmoderna konferensrum. Här har du spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten Byggnaden är GreenBuilding certifierad.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

350m²

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds.

Service

Inne i byggnaden finns både restaurang och bank. Utöver detta det flera restauranger i närheten. De gemensamma takterrasserna erbjuder möjlighet till kundevent etc.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen