Mölndalsvägen 30A

Kontor, 260m² , Almedal
Nu har vi möjlighet att erbjuda en väldisponerad kontorsyta om 260 m2 högst upp i denna trevliga och representativa fastighet. Lokalen är i nu läget mestadels rumsindelad, med ett tillhörande landskap, men går att öppna upp mera om så önskas. Parkering går att hyra i garage, runt fastigheten eller i det närliggande p-garaget. Under fastigheten finns ett garage och ett nybyggt cykelgarage, med tillhörande cykeltvätt/cykelmek. Separata mindre förråd finns också att hyra i garageplan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

260m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Almedal, som är ett område med gamla industrianor, ligger i stadsdelen Krokslätt, strax söder om centrala Göteborg. Här finns moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Närhet till både Korsvägen, med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk, såväl som till kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds.

Service

I entréplan på fastigheten finns en stor härlig ljusgård med olika sittgrupper. Här finns också möjlighet att nyttja mötes-/konferensrum för fastigehetens hyresgäster. Mycket trevliga gemensamma takterrasser att nyttja och som erbjuder fina möjlighet till kundevent etc. I fastigheten finns även tillgång till fina och nyrenoverade omklädninsrum med duschar och bastu. Tillgång till cykelgarage med cykeltvätt. I närområdet finns flera restauranger och fastigheten ligger granne med World of Volvo som öppnar i april.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen