Möbelgatan 4

Kontor, 505m² , Åbro
Välkommen att kontakta oss för att höra mer om denna kombilokal som består av kontor och en del lageryta. Lokalen är nyrenoverad till största del och har en bra planlösning med kombinerad yta av just lager och kontor. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

505m²

Lokalnummer

Möbelgatan 4

Omgivning

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Kommunikationer

Via E6/E20 och R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 15 min med bil och till Mölndals innerstad ca 3 min. Med buss 755 och 761 når du Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendel-och Öresundståg.

Service

Lunchrestaurang finns i byggnaden vilket ger dig möjligheten att hysta matlådorna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen