Möbelgatan 4

Kontor, 1024m² , Åbro
Rymlig och flexibel kontorslokal om 1 024 kvm i Mölndal. Lokalen kan hyras i sin helhet, alternativt som en kontorslokal om 500 kvm. Möjlighet att påverka utformning utefter önskemål och behov. Lokalens yta fördelas på rumsindelade cellkontor såväl som trevliga pausytor med pentry samt flertalet WC. Gångavstånd till hållplatsen Möbelgatan som trafikeras av busslinje 755 och 761. För den bilburne finns direkt närhet till stora leder. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1024m²

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Via E6/E20 och R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 15 min med bil och till Mölndals innerstad ca 3 min. Med buss 755 och 761 når du Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendel-och Öresundståg.

Service

Lunchrestaurang finns i byggnaden vilket ger dig möjligheten att hysta matlådorna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen