Mejerigatan 1

Kontor, 775m² , Krokslätt
Denna kontorslokal har en bra planlösning med flera enskilda kontorsrum i olika storlekar, en öppen kontorsyta som passar 4-6 arbetsplatser, två större konferensrum samt ett större pentry och ett pausrum. Det finns även tillgång till en mindre takterrass. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

775m²

Lokalnummer

Mejerigatan 1

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mitt emellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Buss 50 stannar precis utanför fastigheten och det är 5-10 min gångväg till spårvagnshållplats.

Service

l byggnaden finns en trevlig lunchrestaurang och en gemensam konferensanläggning.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen