Mejerigatan 1

Kontor, 388m² , Krokslätt
Välkommen till en häftig lokal om 388 kvm som ligger i en äldre industribyggnad med trevlig omgivning. Lokalens planlösning är fördelad på två kontorslandskap, kontorsrum och mötesrum i varierande storlekar. Lokalen har fina gemensamhetsytor med pausrum och pentry. Ett stort plus är att i fastigheten så finns det en gemensam konferensanläggning samt en trevlig lunchrestaurang. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

388m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Buss 50 stannar precis utanför fastigheten och det är 5-10 min gångväg till spårvagnshållplats.

Service

Kallebäck har ett strategiskt läge som har närhet till centrums pulskänsla men också naturen med möjlighet till rekreation. Här har man alltid närhet till all tänkbar service med shopping, restauranger och träningsanläggningar.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen