Mediavägen 4

Kontor/Lager, 2000m² , Härryda
Nu finns en strategisk lagerlokal om ca 2 000 kvm på Mediavägen 4 i Mölnlycke till uthyrning. Lokalen ligger med bra säkerhet i en egen byggnad inom ett inhägnat område. Den största delen av lokalen består av lager med en takhöjd om ca 8 meter, lagret har 5 markportar, 2 st är 4x4 meter och 3 st mindre som är 3x3 meter. Kontorsdelen är ljus och fräsch och ligger på ett entresolplan med en representativ glasentré, lunchrum, omklädningsrum och konferensrum. Till lokalen finns det ca 1 900 kvm mark.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2000m²

Omgivning

Härryda kommun angränsar till Mölndal och Göteborg. Till kommunen hör orterna Landvetter, Hindås, Rävlanda, Hällingsjö och Mölnlycke. En naturskön kommun med blandad bebyggelse med bostäder och områden med kontor och lager/logistik. Bra förbindelser med E45 och nära Landvetter flygplats som ligger i Mölnlycke.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda. Boråsvägen går utanför fastigheten och går hela vägen till R27 som kopplar samman Mölnlycke och Landvetter med Göteborg och Borås. Bilfärden tar endast några minuter till centrala Mölnlycke samt Landvetter, 20 minuter till Göteborg och 30 minuter till Borås. Buss 511 trafikerar fastigheten med hållplats "Bårhult" och kopplas smidigt samman med Landvetters resecentrum.

Service

Det finns ett bra utbud av restauranger, service och shopping endast 5-10 minuter från fastigheten..

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen