Masthuggstorget 3

Kontor, 1677m² , Masthugget
Masthuggstorget ligger både nära älven och långgatornas härliga restauranger, kulturliv och butiker. Nu finns en rymlig och ljus kontorslokal till uthyrning på Masthuggstorget 3 som till största del består av ett öppet kontorslandskap. Lokalen erbjuder också ett modernt pentry, reception, mötesrum och ett större konferensrum. För den kommande hyresgästen finns även möjlighet för anpassning av lokalen så att den passar verksamheten. Om större yta behövs så finns det också möjlighet att koppla ihop den tilliggande lokalen så att totalytan blir 1677 kvm på ett och samma våningsplan. Till lokalen finns en härlig och uppskattad innegård som delas med en annan hyresgäst i fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1677m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Från Göteborgs Centrum utgår flera spårvagnslinjer och bussar till Masthugget. 5 min gångavstånd till Järntorget och Linnégatan.

Service

Området erbjuder restauranger, gym samt matbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen