Masthuggstorget 3

Kontor, 1666m² , Centrum
Masthuggstorget ligger både nära älven och långgatornas härliga restauranger, kulturliv och butiker. Nu finns en rymlig och ljus kontorslokal till uthyrning på Masthuggstorget 3 som till största del består av ett öppet kontorslandskap. Lokalen erbjuder också ett modernt pentry, reception, mötesrum och ett större konferensrum. För den kommande hyresgästen finns även möjlighet för anpassning av lokalen så att den passar verksamheten. Om större yta behövs så finns det också möjlighet att koppla ihop den tilliggande lokalen så att totalytan blir 1666 kvm på ett och samma våningsplan. Till lokalen finns en härlig och uppskattad innegård som delas med en annan hyresgäst i fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1666m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Från Göteborgs Centrum utgår flera spårvagnslinjer och bussar till Masthugget. 5 min gångavstånd till Järntorget och Linnégatan.

Service

Här finns trevliga restauranger och butiker på gångavstånd och närheten till Göteborgs omtalade långgator med alla dess charmiga restauranger, kulturliv och butiker. Det är heller inte långt till Linnégatans sprudlande folkliv.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen