Masthuggskajen

Kontor, 33000m² , Masthugget
Global Business Gate kreeras mitt i en utökad, unik och levande stadskärna vid Masthuggskajen, på en ny halvö i Göta Älv i Göteborg. Global Business skapas för företag verksamma inom internationell handel och affärer. Totalt får Global Business Gate lokaler om ca 33 000 m² fördelat i två byggnader på 24 resp. 12 våningar. Totalt kommer dessa att rymma ca 2 500 arbetsplatser. Allt detta i direkt anslutning till Järntorget, Långgatorna, Linné och Haga. Första inflyttning planerad till 2025. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

33000m²

Lokalnummer

Global Business Gate

Omgivning

Masthuggskajen, här utvecklas en ny stadsdel som passar perfekt till verksamheter där ni är beroende av kreativ input och energi. Den nya stadsdelen är ett utav de första projekten i Sverige som i sin helhet kommer certifieras enligt Citylab. Här byggs 1 300 bostäder samt närmare 6 000 arbetsplatser. Området erbjuder en blandning med moderna uttryck, månghundraårig historia, lokalt men samtidigt globalt vilket skapar en härlig stämning. Tack vare det goda läget finns det en uppsjö utav allmänna kommunikationer vilket gör att man enkelt kan resa hållbart till Masthuggskajen. Järntorget erbjuder spårvagnstrafik, busstrafik och tillgänglighet att ta sig med cykel planeras.

Kommunikationer

Härifrån är det fem minuter till Centralstationen, och lika få minuter med färja över älven till Norra Älvstranden och Lindholmen.

Service

I området finns mängder med restauranger, caféer, butiker och annan service på gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen