Masthamnsgatan 7

Kontor, 5500m² , Masthugget
Välkommen till det nybyggda Habitat 7 som är ett kontorshus byggt i trä. De nya lokalerna erbjuder en unik kontorsmiljö full av ljus, växtlighet och interiör med utomhuskänsla. Byggnaden har en stor takterrass med en fantastisk utsikt över Linnéstadens takåsar. Järntorget som är en knutpunkt för stadens kollektivtrafik ligger endast några minuter från byggnaden där både bussar och spårvagnar finns.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

5500m²

Lokalnummer

Masthamnsgatan 7

Omgivning

Masthuggskajen, här utvecklas en ny stadsdel som passar perfekt till verksamheter där ni är beroende av kreativ input och energi. Den nya stadsdelen är ett utav de första projekten i Sverige som i sin helhet kommer certifieras enligt Citylab. Här byggs 1 300 bostäder samt närmare 6 000 arbetsplatser. Området erbjuder en blandning med moderna uttryck, månghundraårig historia, lokalt men samtidigt globalt vilket skapar en härlig stämning. Tack vare det goda läget finns det en uppsjö utav allmänna kommunikationer vilket gör att man enkelt kan resa hållbart till Masthuggskajen. Järntorget erbjuder spårvagnstrafik, busstrafik och tillgänglighet att ta sig med cykel planeras.

Kommunikationer

Endast två minuters gångavstånd till Järntorget där bussar och spårvagnar finns.

Service

Runt om fastigheten finns ett stort utbud restauranger i både Haga, Linné samt på Långgatorna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen