Masthamnsgatan 1

Kontor, 404m² , Masthugget
Välkommen till Bricks Studios på Masthuggskajen där det nu erbjuds en modern och trevlig kontorslokal om 404 kvm. Byggnaden har en stor takterrass som ger möjligheten att arbeta utomhus, avkoppling, företagsevent eller en kaffepaus med kollegorna. Området kryllar av restauranger och byggnaden ligger precis intill Järntorget som är en knutpunkt för Göteborgs kollektivtrafik.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

404m²

Lokalnummer

Masthamnsgatan 1

Omgivning

Masthuggskajen, här utvecklas en ny stadsdel som passar perfekt till verksamheter där ni är beroende av kreativ input och energi. Den nya stadsdelen är ett utav de första projekten i Sverige som i sin helhet kommer certifieras enligt Citylab. Här byggs 1 300 bostäder samt närmare 6 000 arbetsplatser. Området erbjuder en blandning med moderna uttryck, månghundraårig historia, lokalt men samtidigt globalt vilket skapar en härlig stämning. Tack vare det goda läget finns det en uppsjö utav allmänna kommunikationer vilket gör att man enkelt kan resa hållbart till Masthuggskajen. Järntorget erbjuder spårvagnstrafik, busstrafik och tillgänglighet att ta sig med cykel planeras.

Kommunikationer

Fastigheten ligger jämte Järntorget där man hittar både bussar och spårvagnar samt det finns cykelparkering utanför.

Service

Området erbjuder på mängder utav restauranger runt om Haga, Linné samt Långgatorna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen