Maskingatan 5

Kontor, 260m² , Norra Älvstranden
Våning sju erbjuder en kontorslokal på 260 kvadratmeter. Denna lokal erbjuder en bra kombination av kontorsrum, mötesrum och öppen planlösning som skapar en varierad arbetsplats för era anställda. Lokalen är optimal för ett mindre företag som är ute efter en inflyttningsklar lokal. Lokalen är belägen högst upp i fastigheten och har fin utsikt för Göta älv och Eriksberg Ritningen nedan bör ses som en indikation och kontorsrum och mötesrum kan anpassas efter önskemål. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

260m²

Lokalnummer

Maskingatan 5

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss, båt och bil. Busshållplats och färjeläge finner ni precis intill fastigheten.

Service

I området återfinns ett brett utbud av restauranger, caféer och livsmedelsbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen