Maskingatan 5

Kontor, 1300m² , Norra Älvstranden
På våning fyra har ni möjlighet att hyra upp till 1 300 kvadratmeter. Lokalen innehåller kontorsrum, konferensrum samt har en stor öppen planlösning vilket skapar en bra variation av kontorsytor. Detta är en utmärkt yta för en yrkeshögskola eller ett större företag med möjlighet att expandera.. Här har ni tillfälle att välja hur stor yta ni vill hyra då det går att att hyra antingen hela lokalen eller delar av den. Antal kontorsrum i förhållande till öppen planlösning kan justeras efter era önskemål då det finns få bärande väggar. På ritningen kan ni se hela lokalen markerat i rött, och möjlighet till att hyra en mindre yta på omkring 300 kvm markerat i blått. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1300m²

Lokalnummer

Maskingatan 5

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss, båt och bil. Busshållplats och färjeläge finner ni precis intill fastigheten.

Service

I området återfinns ett brett utbud av restauranger, caféer och livsmedelsbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen