Mårten Krakowgatan 2

Kontor, 673m² , Centrum
Denna lokal om 673 kvm ligger på plan 17 med magnifik utsikt över Göteborg i alla väderstreck. Kontorslösningarna genomsyras av genomtänkta hållbara materialval och inredning där individen står i fokus – modernt och flexibelt med glas från golv till tak. Med Arena Platinan – Vasakronans eget coworking-koncept – i huset i tillägg till Scandic-hotellet så erbjuds en svårslagen service. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

673m²

Lokalnummer

Mårten Krakowgatan 2

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

I de nya centrala delarna av Göteborg finns det bra med kommunikationer både gällande kollektivtrafik med buss, spårvagn och tåg samt bra möjligheter att ta sig ut med bil på de stora motorlederna.

Service

I fastigheten finns både restaurang och en takbar och i närområdet finns gott om trevliga lunchrestauranger och caféer samt all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen