Marieholmsgatan 64

Kontor, 280m² , Marieholm
Detta kontorshus byggdes med hög ovanligt kvalitet. Man prioriterade bra takhöjder, mycket naturligt ljus och de stora ljusgårdarna som de flesta av våra kontorslokalerna har access till. Här kan ni samlas, mötas och få igång de processer ni behöver för att ta nästa steg i ert bolag. Lokalerna är idag ljusa och med en blandning av öppet och rum, men vi kan anpassa dem efter era önskemål. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

280m²

Lokalnummer

Marieholmsgatan 64

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

Direkt utanför fastigheten har ni en busshållplats för dom som vill åka kommunalt. Och för er som tar bilen så har vi ett stort parkeringshus med många lediga platser just nu för våra hyresgäster och deras besökande kunder.

Service

Sen är det promenadavstånd till Gamlestans Torg, där det finns all möjlig service som gym, restauranger etc.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen