Marieholmsgatan 54

Kontor, 180m² , Marieholm
En luftig, fräsch, kontorslokal i nära anslutning till Göteborgs centrala delar. Lokalen ligger på våning 3 och har fin utsikt över älven. Rumsfördelad yta samsas med öppna ytor och vidare finns även tillgång till pentry/pausområde, WC och ett förråd. Närhet till lunchrestaurang. Goda allmänna kommunikationer via Gamlestadstorget och Gamlestadens station samt enkelt att ta sig med bil.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

180m²

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

God kommunikation med busslinjer som trafikerar området samt smidigt att ta sig med bil.

Service

Lunchrestaurang finns i en intilliggande fastighet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen