Marieholmsgatan 52

Kontor/Lager, 289m² , Marieholm
Trevlig och funktionell kombilokal. Lagerdelen har en bra port som är 3,2 meter bred och 3,6 meter hög. Takhöjden är cirka 6 meter till underkantbalk i höglagerdelen och ca 2,6 meter till underkantbalk avseende ytorna under entresol. I markplan finns även kök, två WC, omklädningsrum samt separat dusch. Markplan är totalt 239 kvm. Två olika interntrappor tar dig upp på övervåningen där det finns kontorsytor, förråd samt ytterligare ett WC. Ytan på övre plan uppgår till 50 kvm och kontorsytan är välförsedd med fönster, vilket ger fint ljusinsläpp. Det finns även en entresolyta på 126 kvm som inte räknas med i lokalytan och som går att demontera om det är ett behov. Denna entresolyta tål endast lättare laster.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

289m²

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen