Marieholmsgatan 46

Kontor, 454m² , Gamlestaden
Ytorna är idag rumsindelade med flertalet cellkontor, ett antal konferensrum, pentry och WC men det finns möjligheter att modernisera ytorna och anpassa planlösningen efter behov. Hyresgästen ges därmed goda möjligheter att vara med och påverka eventuella ombyggnationer. Lokalen är placerad på våning 3 av 3 och har en egen terrass med utsikt över älven och takåsarna. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

454m²

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser i och till området. Nära till Gamlestadens resecenter.

Service

Flera restauranger finns i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen