Marieholmsgatan 42-46

Lager, 2154m² , Gamlestaden
Trevlig och rymlig lagerlokal om hela 2 154 kvm med strategiskt läge i Marieholm. Lokalen är ljus och har bra golvbärighet. Vidare finns även travers samt tre stora lastportar. Belägen i populära Marieholm utmed Göta Älv i direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 och pågående Marieholmsförbindelsen. 7 minuters promenad från Gamlestadens Station som trafikerar Västtågen samt till hållplats Gamlestads Torg där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

2154m²

Omgivning

Idag är Gamlestaden ett område under förändring. En gentrifieringsprocess pågår där stadsdelens fastighetsägare arbetar med att förbättra områdets status. Gamlestadens relativa närhet till Göteborgs centrum och karaktären på bebyggelsen, med dess landshövdingehus och stadsmässiga gatumiljö gör att stadsdelen av många anses vara en stadsdel med potential. En rad nya projekt är planerade för området med nybyggnation av bostäder i Kvibergsstaden och Kvibergs ängar samt en ombyggnad av Gamlestadstorget. Även delar av de äldre industribyggnaderna planeras att omvandlas till bostäder, kontor och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen