Marieholmsgatan 42-46

Kontor, 267m² , Gamlestaden
Yteffektivt och ljust kontor med en blandning av öppen yta och rum. Belägen i populära Marieholm utmed Göta Älv i direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 och pågående Marieholmsförbindelsen. Yteffektivt och har egen terrass. Innehåller fyra byggnader med varierande verksamheter samt det nya, fina kontorshotell Business Center.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

267m²

Omgivning

Idag är Gamlestaden ett område under förändring. En gentrifieringsprocess pågår där stadsdelens fastighetsägare arbetar med att förbättra områdets status. Gamlestadens relativa närhet till Göteborgs centrum och karaktären på bebyggelsen, med dess landshövdingehus och stadsmässiga gatumiljö gör att stadsdelen av många anses vara en stadsdel med potential. En rad nya projekt är planerade för området med nybyggnation av bostäder i Kvibergsstaden och Kvibergs ängar samt en ombyggnad av Gamlestadstorget. Även delar av de äldre industribyggnaderna planeras att omvandlas till bostäder, kontor och butiker.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser i området, vilka kommer att bli ännu bättre när den nya "Marieholmsförbindelsen" står klar inom ett par år.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen