Marieholmsgatan 10 C

Kontor/Lager, 2178m² , Marieholm
Den nyrenoverade lokalen erbjuder ett stort kontor med fantastisk utsikt samt ett stort lager med mekaniska rullportar. Det finns även en terrass med sittplatser precis intill älvkanten. Lokalen erbjuder även flera konferensrum, en rymlig matsal samt ett stort omklädningsutrymme. Fastigheten är anpassningsbar och kan anpassas till företagets storlek. På bottenvåningen finner man ett stort lager på 1200 kvm och en trappa upp hittar man kontoret på 628 kvm. En mycket välplanerad kombinationslokal i ett mycket attraktivt läge. Fastigheten är placerad nära Göteborgs centrum samt nära till hands med E45 och linjetrafik vilket gör det smidigt att ta sig fram. Området erbjuder både restauranger samt parkeringsmöjligheter. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2178m²

Lokalnummer

Marieholmsgatan 10C

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

Hållplats, Vassgatan, för linjetrafik finns precis utanför fastigheten där buss 59, varje halvtimme, stannar/passerar. Det tar mindre än 10 min till Nils Ericsson Terminalen.

Service

Lunchrestaurang finns på området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen