Marieholmsgatan 10 C

Kontor/Lager, 2178m² , Marieholm
Den nyrenoverade lokalen erbjuder ett stort kontor med fantastisk utsikt samt ett stort lager med mekaniska rullportar. Det finns även en terrass med sittplatser precis intill älvkanten. Lokalen erbjuder även flera konferensrum, en rymlig matsal samt ett stort omklädningsutrymme. Fastigheten är anpassningsbar och kan anpassas till företagets storlek. På bottenvåningen finner man ett stort lager på 1200 kvm och en trappa upp hittar man kontoret på 628 kvm. En mycket välplanerad kombinationslokal i ett mycket attraktivt läge. Fastigheten är placerad nära Göteborgs centrum samt nära till hands med E45 och linjetrafik vilket gör det smidigt att ta sig fram. Området erbjuder både restauranger samt parkeringsmöjligheter.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2178m²

Lokalnummer

Marieholmsgatan 10C

Omgivning

Fastigheten ligger i närheten till Göteborgs centrum samt de stora trafiklederna och linjetrafik. I området finns det tillgång till restaurang samt att parkering finns att hyra på området. Runt om fastigheten kan man finna kontor, småverkstäder och grossister belägna i industriområdet.

Kommunikationer

Finns god kommunikation i närheten av fastigheten då lokalen ligger nära på- och avfarterna till E45 samt linjetrafik finns precis utanför lokalen.

Service

Området erbjuder restauranger samt ligger nära Göteborgs centrum, de stora trafiklederna och linjetrafiken.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen