Magasinsgatan 6B

Lager, 2700m² , Kungsbacka
Här i Hede företagsområde kan vi erbjuda en fin lokal, med en bra kombination/fördelning av kontor, lager/verkstad & höglager. Lokalen/hela fastigheten består av nybyggt höglager om 1.800 m2, ca 320 m2 kontor och drygt 600 m2 äldre lager/verkstad. Höglagerdelen är modern, ett lager helt utan pelare, med ca 8-9 m fri takhöjd, där golvbärigheten är hela 3.000 kg/m2. Lokalen har en mycket stor och väderskyddad markport och en lastport, för lastbilar med bakgavellift. Höglagerdelen och/eller kontor + lager/verkstad går att hyra var för sig eller tillsammans. Gårds-/rangerytan utanför är väl tilltagen och inhägnad. Läget på fastigheten är bra, med strategisk och lättillgänglig placering, i nära anslutning till E6:an och centrala Kungsbacka. Bra serviceutbud i närområdet med lunchrestauranger och butiker. Gångavstånd till pendelstation och bussar. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

2700m²

Omgivning

Området Hede är beläget i norra Kungsbacka och har bra förbindelser via E20/E6 och med pendeltåg från Hede station. Området har utvecklats mycket de senaste åren och är nu ett stort logistik- och handelsområde med angränsande bostadsområden och naturen nära inpå. I området finns ett brett utbud av butiker, mataffärer och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bil och kollektivtrafik. Lätt access till E20/E6, ca 20 minuter med bil till Göteborg. Pendeltåg går från Hede pendelstation. Även buss går från området in till Kungsbacka centrum.

Service

Bra serviceutbud i närområdet. Här finns många olika lunchrestauranger och mataffärer som ICA Maxi, Willys och Lidl. Hede Fashion outlet ligger ett stenkast bort och gym finns också på gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen