Magasinsgatan 6B

Lager, 1800m² , Kungsbacka
Här i Hede företagsområde kan vi erbjuda ett modernt lager, helt utan pelare, med ca 8-9 m fri takhöjd, där golvbärigheten är hela 3.000 kg/m2. Lokalen har 1 mycket stor markport och 1 lastport. Gårds-/rangerytan utanför är inhägnad. I utgångsläget är lokalen ett rent lager. Vid behov/önskemål kan det finnas möjlighet att hyra till kontor. En direkt anslutande lagerlokal, med markport, om 208 m2 går att hyra till om behov finnes. Läget på fastigheten är bra, med strategisk och lättillgänglig placering, i nära anslutning till E6:an och centrala Kungsbacka. Bra serviceutbud i närområdet med lunchrestauranger och butiker. Gångsavstånd till pendelstation och bussar.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1800m²

Omgivning

Området Hede är beläget i norra Kungsbacka och har bra förbindelser via E20/E6 och med pendeltåg från Hede station. Området har utvecklats mycket de senaste åren och är nu ett stort logistik- och handelsområde med angränsande bostadsområden och naturen nära inpå. I området finns ett brett utbud av butiker, mataffärer och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bil och kollektivtrafik. Lätt access till E20/E6, ca 20 minuter med bil till Göteborg. Pendeltåg går från Hede pendelstation. Även buss går från området in till Kungsbacka centrum.

Service

Bra serviceutbud i närområdet. Här finns många olika lunchrestauranger och mataffärer som ICA Maxi, Willys och Lidl. Hede Fashion outlet ligger ett stenkast bort och gym finns också på gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen